pondělí 4. března 2013

Chodící

tak by se dal nazvat dnešní den.
Ráno jsem se šla projít s Viki. Sluníčko se umoudřilo a zase se nám dnes ukázalo.
To byla po ránu nádhera. Jen ty botky kdyby nám držely pořádně na tlapkách..
Na dnešek jsme si s Luckou domluvily zařídit několik více, či méně potřebných věcí. Jednou z nich bylo zařízení nového pasu. K tomu u dítěte potřebujete rodný list. Tak jsem včera večer šla najisto, no a on tam nebyl. Vyrazily jsme stejně a to na matriku pro duplikát. Jo, chyba lávky, duplikát ano, ale v místě narození. A jelikož taťkovo auto není zcela v pořádku, jel dnes mým, takže smůla. Akce pas se odkládá na neurčito. Nevadí. Krásně jsme se prošly.
Fotky se pozornému jedinci mohou zdát stejné jako včera, ale dnes jsou se sluníčkem!



Obešly jsme tedy zbytek krámů, co bylo v plánu a alou domů na oběd.


Honem udělat nějakou rychlovku, vyvenčit Viki. Tady bez bot, šly jsme jen na chvilinku kolem domu.



Obléct a zase pryč. Tentokrát jsme se rozdělily. Lucka šla k Šárce. Ta měla minulý týden narozky, ale byla nemocná. Tak jsme se domluvily na dnešek, že Lucka přijde popřát. Dostala hrneček s kočičkou ( ty miluje, jako kočky, ne hrnky) a krásně barevnou primulku, co jsme koupily dopoledne ve městě. Vyfotit jsem fakt nestihla.
Já mazala zpátky do města. Na "rande " s jednou známou. Prý na chvilku. Tři hodiny jsme měly co řešit a stejně jsme si to nedopověděly :). Nicméně to bylo přínosné odpoledne. Ono někdy není od věci podívat se na věc i jinýma očima. A že tyhle oči koukat umí...
Pak zase domů, vyzvednout Lucku, vyvenčit Viki  a tradá zpět do města, do kina.


Na Lucky oblíbený Čtyřlístek. Ještě před tím jsme si dali nějakou dobrotu.
My s mužem palačinku naslano a Lucka, která jedla doma, medovník.


Jo, jo, byl to krásný den. Trochu fofr, hodně chůze ( víc jak 8 km jsem dnes nachodila), hodně pohody, něco ponaučení, taky zábavy a jako  bonus vyprané všechno prádlo. Prostě velká spokojenost.

1 komentář: