pondělí 17. června 2013

Nezbývá než doufat,

že v cizině dopadlo vše OK a mladí sedí v letadle směřující k domovu. Možná se ozvou cestou, možná se to dozvíme až ve středu.
Jinak nám dnes bylo teplo, teplíčko. Ráno jsem ještě před prací zaběhla do Lidlu. Měly v akci růžovočerné botky na běhání a ty jsem prostě musela mít.

Běžecká obuv

Zadařilo se, byly poslední :). Jako bonus mám růžové tričko. Tak musí být trochu veselo, aspoň v těch barvičkách.
V práci docela pohoda. Polovina klientů byly děti.
Děti mám ráda, ale v našem oboru je to trochu potíž, ale zvládly jsme je všechny dobře.
Moje milá pondělní kolegyně byla tak laskavá a koupila mi v Ikea stoleček holkám do pokojíku a stoličky na ven. Chceme jim udělat totiž na prázdniny "domeček", tak aby měly nábytek. Tohle bylo nejjednodušší řešení.

LACK Odkládací stolek IKEA Snadno sestavíte. Nízká hmotnost, snadno přemístíte.                 MARIUS Stolička IKEA Stohovatelné; šetří místo, když je nepoužíváte.
Po práci jsem se stavila v hrabáku a ulovila dvě sukně za pár korun. K nim jsem pořídila za 100 Kč nové letní botky. Nakoupila, potkala známou, prostě se mi od rána tak nějak dařilo.
Když jsem chtěla jet domů a vycouvávala na parkovišti, potkala jsem "blondýnu". Měla asi 180 cm, tmavé vlasy, tmavé brýle a vypadala jako chlap. Nicméně tento pán začal vycouvávat o několik sekund později. Já to ve zpětném zrcátku ihned zaregistrovala, šlápla na brzdu, on ne. A vyjížděl dost rychle. O můj zadní nárazník, na kterém zbyla jen jeho barva, si promáčkl oboje dveře. Po vystoupení z aut se snažil svalit vinu na mne. Jenže já měla dnes dobrý den. S úsměvem jsem mu vysvětlila, že já stála, to on nešlápl na brzdu a pokračoval v jízdě. Kdyby koukl do zrcátek, nebo otočil hlavu , musel mne vidět a nic se nestalo. Jelikož na mém autě takměř žádná škoda nevznikla, tak jsem mu podala ruku, popřála hezký den a s jeho souhlasem v klidu odjela.
Docela by mne zajímalo, jak to vysvětlil doma. Předpokládám, že jsem byla za blbou blondýnu já. Budiž, nevadí.
Lucka šla ze školy k Šárce. Prý z bazénu i na chvíli vylezly.
Péťa byla na přijímačkách na další vysokou školu. Asi zbytečně, ale aspoň to zkusila.


3 komentáře:

  1. Úspěšný den přeji a botičky jsou fakt "vytuněné".

    OdpovědětVymazat
  2. To je krááásnýý článek! A to už se fakt vrací zpátky?? Nějak rychle to uteklo. No a botky bohapustě závidím, tyhle na mě nezbyly :-(.. fňuk.. a to by se mi hodily i k tričku i k hodinkám! :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky!
    Já jsem si koupila v šortky v ty bláznivé růžové a k tomu fusekle :-) Už se těším, až v tom vyběhnu!
    Hezký počtení.

    OdpovědětVymazat