pátek 20. ledna 2017

Zima, mráz, sníh...

Ohraná písnička. Nechci si stěžovat.
Moc dobře vím, že je leden. V lednu je zima, padá sníh a mrzne. A to je dobře. Tak to má být.
Jen jaksi když toho sněhu padá hodně a musí se stále vyhazovat ( a já letos moc nemůžu a je to všechno na mužovi) ...Jen jaksi když mrzne příliš a můj organismus se s tím špatně vyrovnává. V létě mě odrovnají velká tepla, v zimě zrovna tak velký mráz. To si pak člověk připadá jak lemra líná a je mu smutno. Smutno, protože se těšil jak si půjde na běžky, jak si té bílé krásy užije. Neužije, jsem ráda, že se postarám sama o sebe. Naštěstí pracovně mám volněji. Nemáme mít přesčasové hodiny . Takže jsem doma a snažím se to přežít.
V úterý to ještě šlo. Dopoledne jsem si užila masáž, Marušku a kávu se známou.
Od středy už to moc nejde. V těch mrazech vypovědělo službu i jedno auto. Jana musela zrušit rehabilitaci, neb se neměla jak dostat. Tudíž jsem ani nehlídala. Upletla jsem Maru aspoň rukavičky.
Dnes, v pátek, poprvé tento týden jen - 10,0. Od úterý bylo po ránu víc jak - 20,0. Brr.
Tak snad začnu fungovat aspoň trochu, večer jdu na noční.

2 komentáře:

  1. Ivko, alespoň má člověk v tomhle počasí čas třeba na své koníčky jako je šití, háčkování, pletení nebo si může jen tak relaxovat u dobré knihy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, kéž bych se ve fázi , kdy mne semele počasí, mohla něčemu věnovat. Prostě to nejde. Ono to vypadá, že přeháním, ale fakt mne to zcela ochromí. Nejde skoro nic. Ale to nevadí, už je zase líp :)

      Vymazat