středa 4. ledna 2017

Zima

Všichni se diví, že v lednu chumelí a chumelí. No jestli to nebude ročním obdobím. Mě by to přišlo divné třeba v červenci....
V pondělí denní. Ještě mi není úplně dobře. V práci se trochu zdržím, neb řešíme asi neřešitelné. Cestou se stavím Cípovi pro žrádlo a pak totálně odpadnu.
Úterý - Lucka jde do školy a vůbec se jí nechce. Se nedivím. Nad virozou se zdá vyhrávám, ale raději to ještě moc nepokouším. Začíná chumelit. Začínáme vyhazovat sníh. Jedu na noční. Chumelí celou noc, průběžně to kontroluji.
Středa - muž musí ráno vyhazovat. K silnici daleko, sněhu hodně. Já si musím u práce auto vyhrabat. Pan traktorista byl tak hodný, že mi auto nepoškrábal, ale ponechal okolo něj tak trochu mantinely. Zdařilo se. Dopoledne prospím, k normální únavě se přidává ta z nachlazení. Ještěže jsou zvířata hodná a nechají mne. Odpoledne prohazuje muž znovu. Ještěže má techniku.



A stále chumelí. Jo, je zima.

1 komentář:

  1. Já sníh ráda, mimo jiné proto, že jsme milovníci zimních sportů. :-) Ale už by se ta chumelenice mohla na chvilku zarazit, dneska jsem se nemohla probrodit ani na zastávku.. :-) :-)

    OdpovědětVymazat