neděle 8. května 2011

Matrace do klece

Likvidační úsilí Viki nás před časem dohnalo k rozhodnutí pořídit ji domů klec. Chvíli jsme se dohadovali o všech pro a proti, zvažovali jestli ano , nebo ne ( přeci jen při její velikosti nemalá finanční položka). Klec dorazila, manžel ji sestavil a světe div se, Viki ji ihned přijala za svůj majetek. Takže dnes, když všichni odcházíme z domu, Viki automaticky sama lehá do klece. Neprotestuje, nezlobí se, nelikviduje. A my jsme v klidu, že se jí, ani zařízení v domě nic nestane. Klec je dodávána holá, s plechovou podlahou.


Nejdřív jsme ji tam dávali jen teplou deku, ale v plánu bylo něco víc. A tak jsem se dnes konečně dokopala k tomu, abych matraci ušila. Je z 2cm molitanu, potažená silnou dekorační tkaninou. Jakmile jsem ji dala do klece, Viki zalehla a nechtěla se hnout. Takže spokojenost na všech stranách.



1 komentář:

  1. Popravdě...u nás není tolik místa abychom Holynkám pořídili klec...a ještě něco, ta jejich by hlavně musela být zvukoodolná...někdy prostě poblafávají...nic moc pro život v paneláku...i když blafají jen když je soused o patro níž doma...jinak se válejí na gauči

    OdpovědětVymazat