středa 14. prosince 2011

Konečně

mám obarvenou hlavu. A to díky nejstarší, která sice trochu opožděně ( dřív kvůli práci nemohla) přišla popřát Lucce k svátku.
Po velmi, velmi,velmi náročném pracovním dni příjemný relax u kafíčka a buchty. Tu upekla nemocná prostřední. Trochu jsem ji na to pečení navedla, dle jejího znění to dostala rozkazem, tak si vyberte. Nicméně " zasklená" byla výborná.
Po kafíčku už zmíněná kadeřnická služba. V práci je zatím spokojená, tak jí to snad vydrží.
Lucka dostala svoji první poznámku :). Nekázeň o přestávce. Zkoušeli, jak dopadne měkký bonbon, když se dá pod nohu židle a někdo na ni sedne. Byli přistiženi při činu.
A venku leje a leje a začíná foukat. Brr.

1 komentář:

  1. Ahoj Ivo,
    zprávy "jen o ženách"...vrátil se vám ten taťka???
    Držím palečky, aby prostřední vyléčila dutiny, nejstarší měla výdrž v práci a nejmladší, aby vydržely ty bezva nápady(kdybych si sedla já, tak je smrt bonbonu jasná, cháchá!!)
    A tobě závidím ten barvicí servis, potřebuju to jako sůl, kadeřnici nestíhám a klukům se raději nesvěřím, mohla bych vypadat hodně crazy. Se stříbrem na skráních budu pro Ježíška málo atraktivní a přijede na peruti...no co, hlavně že budu mít všechny lidičky pohromadě.K tobě pořád nakukuju a čtu a návštěvu nestíhám - hanba.
    Polepším se, doufám, někdy...už bych zase potřebovala psychoterapii.
    Pa Radka

    OdpovědětVymazat