neděle 17. února 2013

Jako přes kopírák

byla neděle podobná sobotě.
Mlhavo , zataženo. Odpoledne jsem odvedla Lucku zase k Šárce a šla se projít s obutou Viki,
vzala jsem to přes město. To jsem si dala, každý se divil, že má pes boty.
A v rámci duševní očisty ( jak jsem si přečetla jinde) jsem upekla další várku muffinů a housky.

A jak jsem tak byla s Viki venku, tak jsem dumala nad tou nenáladou. Ne, že by se toho v posledních dnech nesešlo povícero. To je fakt. Ale všechno takové věci ze života. Nakonec i nějaká pozitiva mezitím sem tam problesknou. Vlastně nic tak závažného, co by neřešili i v jiných rodinách a myslím, že mnohde ty starosti jsou mnohem větší. Ale ono to je tak nějak o nenáladě všeobecně.
A co nejvíc, chybí mi slunce, sluníčko. Tady u nás takměř není už dlouho a když náhodou, tak sedím v práci. Okna neprůhledná v přízemí, do ulice, naproti vysoký šedivý dům. Prostě mi chybí světlo a asi nejen mě. To by pak nechodili smutné zprávy, že si člověk 50ti letý sáhl na život.
No nic, musím doufat v lepší zítřky. A těšit se na sluníčko.

6 komentářů:

  1. Ivo, máš pravdu. Stejně jako ty relaxuji v kuchyni.Jen do kynutého těsta se nepouštím, s ním jsem na štíru. Možná až budou peníze, koupím si pekárnu a zkusím to. Děvčata na blozích ji chválí...A teď jdu svým třem sluníčkům upéct alespoň bábovku. Stav se na kafe ,-), jo a do jara je od středy jen měsíc! To už nám to uteče a bude sluníčko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem kynuté nemusela, ale pekárna to napravila. I když jsem jí zpočátku nesnášela ( koupil ji manža aniž by se mě zeptal), vzala jsem ji na milost.Dnes jsem ráda, že je.

      Vymazat
  2. Ivo, jsem na tom hodně podobně. Ta nenálada trvá už hodně dlouho. A tak také doufám a čekám. Ta kuchyň mi jako relax moc nejde, tak si klafu do počítače.Ale celkově nic moc, musím zkusit jiný relax. Ale jak praví rasimda nade mnou, až bude sluníčko, bude líp. Tak si držme palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, abych pravdu řekla, ona ta kuchyně je už tak trochu zoufalství, neb co bych měla, to se mi nechce a co bych chtěla, to nějak nejde :). Aspoň ta bříška jsou pak spokojená.

      Vymazat
  3. kéž by u mě pomáhalo vaření.. potřebuju nějaký fyzický zápřah..

    jinak, jak říká moje kamarádka: Je to iba fáza..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, fyzický zápřah by byl taky prima, jen na něj nějak nemám sílu. Ale snad to zase naskočí.

      Vymazat