neděle 16. července 2017

Pracovní

týden za mnou. Nějak letos nemám pocit, že by bylo léto. A myslím, že ten pocit ani mít nebudu.
V pondělí denní. Co dodat, prostě denní. Práce je dost, vstávám brzo, přijíždím docela dlouho. Ohraná písnička. Jsem unavená, bolí mě ruka. Jedna kolegyně mi řekla krutou pravdu. Lépe už bylo.
Úterý, den volna. Tím rozuměj -úklid, nákup, prádlo atd. Na odpoledne domluvená schůzka. To je tak. Po magnetické rezonanci se mi přechodně ulevilo (mírnější bolest ramene). Konzultace s lékařkou = magnety zapůsobily. Existuje magnetoterapie pro domácí použití. Na stránkách nabízeli, že předvedou zdarma. Tož jsem si domluvila ukázku. Přijel zástupce, mluvil,mluvil, mluvil. Ukázal, řekl cenu. Po mém - musím rozmyslet - se slovy předváděčky nedělám, já prodávám, byl do tří minut sbalen a fuč. Tak asi tak. Domácí magnetoterapie se prozatím konat nebude.
Středa - denní.
Čtvrtek - dopoledne se tu na chviličku stavila Maruška s Janou. Jana mi přivezla výbornou bramboračku. Jely holky k prababičce i s obědem a na mne taky trochu zbylo.
Maruška už stojí a vlastně už nechce nic jiného.



Večer na noční. V pátek po noční se vyspat, já to prostě bez spaní nedám.
A jak jednou usnu, tak se hned tak neprobudím. A to je hnedle odpoledne a večer ani nevím jak. Nestíhám vůbec, ale vůbec nic.
Sobota a neděle denní. Dost kruté, ale bohužel, tak to je.

A mezitím oslavila naše prostřední dcera narozeniny. Tentokrát je v cizině, takže žádná akce o naší dovolené. Je to divný. Všichni jsme ji přáli, jsme v kontaktu, ale prostě nám chybí.
Tak Péťo ještě jednou tady alespoň ve zkratce. Všechno nejlepší a máme tě moc rádi. Opatruj se v tý dálce a brzo se nám vrať.
A jedna její aktuální, snad se na mne nebude zlobit.



4 komentáře:

  1. Ivo krutá pravda se mi ani trošku nelíbí!Bude líp,jen nevím kdy;)Tebe zlobí rameno a mě stále plotýnky:-(Taky už jsem si dala i zánět močoveho měchýře a antibiotika.Ještě,že máme ty děti a někteří i vnoučata :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, často na tebe myslím...Třeba vyjde chvilička a zase napíšu :)

      Vymazat
  2. Ivo, čtu Váš blog už nějakou dobu, líbí se mi, ač jsem nikdy nekomentovala..
    Můžu se zeptat, jakou práci děláte? Tipuji zdravotní sestra / ?/ - - někde na JIP ??
    Sama jsem ZS, nyní teda na mateřské, ale je mi to blízké a stýská se mi po 3 směnném provozu! Ať se Vám daří, v práci i doma! Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, děkuji za komentář. Váš tip je takměř správný. Jen jsem na oddělení, kde jsme byli všichni jednou v životě. To úplně první :) Asi jste mladá a stýská se vám po směnách, mě už spíše unavují. Ale nějak si nemůžu pomoct....Kdyby jste chtěla vědět, napsat víc - iva.dan na seznamu. Hezký den.

      Vymazat